Nivela Laser multilinie cu auto-nivelare electronica, Lino ML180 - Leica-784438

Leica
6.650,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Leica
Cod produs - SKU Leica-784438
EAN 7640110693131
Disponibil in 7-14 zile de la comanda

Descriere

Nivela Laser multilinie cu auto-nivelare electronica, Lino ML180 - Leica


Leica Lino ML180 este o nivela laser cu linie transversală de 90 de grade. Are 4 linii laser, 4 puncte transversale și un punct de coborâre care este convenabil setat la exteriorul instrumentului pentru un acces ușor. Leica Lino ML180 dispune de autonivelare electronică și reglare de la distanță de +/- 4 grade utilizând receptorul laser ca telecomandă.


Reglare la distanță

Receptorul laser XCR Catch oferă mai multe funcționalități decât un receptor standard pentru lasere de linie sau pentru lasere de rotație. Receptorul emite semnale sonore pentru a indica faptul că sunteți aproape sau direct în linie cu raza laser. Marea diferență aici este că XCR Catch funcționează ca o telecomandă și prinde automat fasciculul cu funcția Smart Targeting. Ținând apăsate butoanele săgeată dreapta și stânga, puteți roti Leica Lino ML180 pe o axă orizontală de +/- 4 grade.


Acest lucru este minunat atunci când lucrați singur, în exterior și la distanțe mari (până la 50 de metri). Pur și simplu apropiați laserul de țintă și apoi ajustați-l de la distanță pentru a-l atinge exact unde doriți sau utilizați funcția de aliniere automată Smart Targeting. Acest lucru este perfect pentru alinierea la un unghi de 90 de grade cu colțurile structurilor existente sau așezarea pereților.


Dispuneri precise la distanțe mari

Auto-nivelarea electronică compensează automat ca instrumentul să fie ușor în afara nivelului. Această precizie elimină erorile costisitoare datorate proiecției incorecte a liniei, care este deosebit de importantă la distanțe mai mari.


Durata de viata a bateriei

Leica Lino ML180 poate fi utilizat cu un acumulator reîncărcabil sau cu baterii alcaline. Acest lucru oferă flexibilitate maximă și asigură faptul că Leica Lino ML180 este întotdeauna gata de utilizare. Instrumentul poate fi folosit și în timpul încărcării.


Pozitionarea cu ajutorul liniei de plumb

Folosind linia de plumb, puteti instala ML180 deasupra unui punct dorit. Deci Leica ML180 poate fi setat usor si rapid deasupra marcajelor, inclusiv in apropierea peretilor.


XCR Catch – receptor laser si telecomandă

XCR Catch dispune de o fereastra mare de rectionare a laserului, pe ambele fete, astfel incat linia laser poate fi detectata foarte repede. Receptorul afiseaza pe ambele fete astfel incat pozitia liniei laser poate fi citita in diferite pozitii de lucru.

XCR Catch vine cu un suport versatil care permite instrumentului sa fie fixat in pozitii multiple pe diverse elemente de constructie.Date tehnice:

Raza de lucru: 20 m

Raza de lucru cu receptorul laser: 100 m

Precizie de autonivelare: +-0.07 mm/m

Domeniu de autonivelare: +- 5°

Numar linii laser: 4

Numar puncte laser: 1

Directia liniilor laser: linii orizontal, vertical inainte, stanga, drepta, punct "plumb"

Precizie puncte: ± 0.1 mm/m

Precizie linie orizontal: ± 0.07 mm/m

Precizie linie vertical: ± 0.07 mm/m

Dioda laser: 635 nm

Clasa laser: 2

Filet stativ: 5/8" 

Sursa de alimentare: NiMH reincarcabil (sau tip D, 2 x 1.5V)

Timp operare: 12 h (NiMH)

Clasa de protectie (praf/ umiditate): IP54

Dimensiuni: 250 x 159 x 230 mm

Greutate fara instrumente: 2200 gSet de livrare: 

  • Leica Lino ML180

  • Receptor XCR Catch

  • baterii NiMH reincarcabile

  • incarcator

  • ochelari

  • tinta

  • valiza de transportClick Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. Leica Lino ML180

Detalii

SKU
Leica-784438
EAN
7640110693131
Categorii
Greutate
3 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review